09 November 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!

Assalamualaikum

Malam yang begitu sunyi sekali.. Keluarga tiada disisi.. Rumah dibiarkan sepi.. Meninggallkan aku sendiri.. Keseorangan la..choi!! Huaaaa... Family semua dh takde.. semua keluar.. tinggal aku seorang diri.. Ish3!! tapi takpe,duk ralek layan blog,aku terjumpa la blog s0rang nie.. ade wat segmen untuk blogger la.. Wah!! nie aku suka.. ape lagi,j0in la.. huhu.. 



(SEGMEN) St0p! Den naK FOLLOW ekaU!
korang nak join jugak?? jom! klik kat sini =)


Nanti korang senang2,tengah nak berMuka Buku tu,add-add la fb wawa okey.. Wahh!! korang sangat rajin,like juga Fanpages wawa okey =) ... Wasalam

13 comments:

  1. follow sini! thnx yea join segmen :D

    ReplyDelete
  2. wlcm.. segmen yang bez! hehe

    ReplyDelete
  3. sudah fllow blog kamuu dari segmen y same..nanty kalau sudi singga lah blog sye dan kalau nak lebih sudi folllow skali kayh>?

    http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  4. jln2 sini :3

    http://chibbyabby.blogspot.com/2011/11/segmen-stop-den-nak-follow-ekau.html

    ReplyDelete
  5. akk yus flloow blog akk... dtng dry blog psssmkmj....fllow/....

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama =) follow awk =)

    ReplyDelete
  7. hye dr segmen same . . . wee :)

    ReplyDelete
  8. (tuan blog)
    dah follow =) .. thnkz guys

    ReplyDelete
  9. hye2. follow sini :)
    btw thanx sudi jenguk blog sya.

    ReplyDelete
  10. cik itam dtg blas knjungan n follow=_)

    ReplyDelete
  11. follow dari segmen sama!!! done follow!!! follow balik yer!!! :)

    ReplyDelete
  12. follow back.
    maaf lmbt kunjung bls.
    slm perkenalan.
    :)

    ReplyDelete