28 July 2011

NovelLa..... JuaRa CartA cInta

Assalamualaikum..

Hope korang semua sihat hendaknya.. =)..  btw kepada sape-sape diantara korang semua yang minat giler membaca novel,yang mana nak cari novel baru,aku ade cadangan or idea untuk korang semua.. hik3!.. bukan pe,saje nak membantu.. huu.. novel yang aku nak kongsikan dengan korang nie memang bez.. semua perasaan ada tau.. bagi yang dah tahu novel nie & dah bace pun,diharap korang sokong aku yang cite nie mmg bez.hahaha...jom page down CEPAT!!


Jeng....jeng...jeng....!! tadaaaaa.. haa nie la novelnya.. tgk kulit depan pun dah menarikkan.. aku memang minat dengan novel penerbitan LYNN DAYANA nie.. jom kita baca SINOPSIS daripada novel nie sikit...


sinopsis

ini kisah kejiranan yang gila. ada pokok yang disiram air panas. sampai kiamat, pasti tidak subur! ada karipap yang berintikan julap, maka penatlah berulang alik ke bilik termenung. maya tersepit umpama inti sandwic yang dihimpit rapat oleh roti panas. jiran sebelah kiri selalu membuatkan dadanya terasa mahu pecah. bekas kekasih yang tidak faham makna tidak. kata hati maya, sejarah lama tidak akan berulang kembali. kata hati haqiem, sejarah mengajarnya untuk tidak melepaskan wanita idaman hati. maka, remuklah hati maya bila kerap diasak.

jiran sebelah kanan pula membuatkan maya pening. besarnya dunia, mengapa lelaki itu memilih untuk membeli rumah di situ juga? sudah beristeri mengapa masih mencuri pandang pada dia kehadiran lelaki yang tidak diketahui namanya membuatkan maya gila! lelaki ini kaya dengan teori. dunia maya kacau bilau bak diserang garuda. siapakah juara di dalam carta cintanya? yang kanan? yang kiri? atau yang sering singgah di dalam hati?

ok..sinopsis dah bace kan?? nak sambung lagi?? diminta cari di kedai buku ok.. huhu... daaa...

No comments:

Post a Comment